Datum vandaag Tijd 15:04:09 Henri Nouwenstraat Nijkerk 3863HV 92815 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

vrijdag 16 november 2018

WOENSDAG 31|10

Frontale klap op de Zelderseweg in Terschuur

De Zelderzeweg is enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest in verband met puin ruimen en onderzoek naar het ongeval.

TERSCHUUR – Woensdagochtend even na half negen zijn twee personenauto’s hard met elkaar in botsing gekomen.

De wagen die uit de richting van Barneveld kwam is vermoedelijk met een wiel in de berm beland waardoor hij de macht over het stuur verloren is en op de andere weghelft terecht gekomen. Daar reed een auto uit de richting van Nijkerk met daarin een jonge vrouw. De auto’s hebben elkaar frontaal geraakt waarbij beide bestuurders gewond zijn geraakt. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.