Datum vandaag Tijd 15:04:09 Henri Nouwenstraat Nijkerk 3863HV 92815 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

vrijdag 16 november 2018

MAANDAG 15|10

Traumaheli naar Nijkerk voor medische noodsituatie

NIJKERK - Maandagavond werd omstreeks 19.00 uur de ambulance en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Roemerstraat in Nijkerk.

De traumahelikopter is geland bij afrit Nijkerk Zuid van de A28. De arts van de traumahelikopter heeft zich bij het ambulancepersoneel gevoegd en zijn verder gereden naar het ziekenhuis. Wat er precies gebeurd is in de woning is onbekend. Ook een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse. Deze heeft het verkeer stilgezet.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.