Datum gisteren Tijd 21:58:35 Sloep Nijkerk 3863TG 85973 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 23 oktober 2018

VRIJDAG 28|09

Bordenplaatser slaat weer toe in Bunschoten

Als de politiecontroles niet stoppen in Bunschoten volgen er nog meer acties

BUNSCHOTEN - Een anonieme bron heeft ons laten weten dat de borderplaatser afgelopen nacht weer actief is geweest. Op veel plekken zijn stickers geplakt. Tijdens het plakken heeft dader een vermomming aan gehad.

'Als de politiecontroles niet stoppen in Bunschoten volgen er nog meer acties. Wij worden genaaid en vinden de wijze van controleren onnozel.', laat de anonieme bron weten.

Afgelopen augustus was de borderplaatser voor het laatst actief. Het bord was onder het bord geplaatst van de kerken heten u welkom. De borden die overal geplakt worden, worden telkens weer weggehaald.

WdG zegt: spacer
Het controleren van de politie slaat ook nergens op. Het flitsen heeft niks meer met veiligheid te maken.
28-09-18 18:07
Score: 9