Datum vandaag Tijd 09:40:38 Pastoorakker Hoevelaken 3871MN 99932 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

woensdag 12 december 2018

DINSDAG 18|09

Uitslaande brand in flat aan de Vuurdoornlaan in Nijkerk

De bewoners van het pand konden zich op tijd in veligheid stellen

NIJKERK - Dinsdagochtend even voor 10.00 uur is er een uitslaande brand geweest aan de Vuurdoornlaan. Een woning van een flat stond in lichterlaaien.

De bewoners van het pand konden zich op tijd in veligheid stellen. De brandweer is met groot matrieel uitgerukt om de brand te lijf te gaan.

Minstens drie panden zijn door de brand onbewoonbaar verklaard. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Uit voorzorg werd wel een ambulance naar het incident gestuurd. Over een oorzaak is nog niets bekend.

Eén persoon vond het nodig om de politie te beledigen tijdens hun werk. De persoon is aangehouden, verhoord en mag zich op een later moment bij de rechter verantwoorden.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.