Datum gisteren Tijd 21:58:35 Sloep Nijkerk 3863TG 85973 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 23 oktober 2018

MAANDAG 17|09

Overval in Nijkerk blijkt winkeldiefstal [update]

NIJKERK - Op maandagmiddag 17 september 2018 werd Nijkerk opgeschrikt door een overval en een insluiping.

Volgens de lokale winkeliers zou de 'overval' bij van den Brandhof Mode een insluiping tijdens openingstijd zijn geweest. Voor zover bekend zou hier niets buit zijn gemaakt. Bij een uitzendbureau was wel sprake van een overval. Hier werd volgens de winkelier telefoons en geld buit gemaakt. Het lijkt erop dat beide incidenten niet met elkaar te maken hebben en dat er sprake is van toeval. Een woordvoerder van de politie kon dit verhaal vanavond nog niet bevestigen.

De politie heeft op beide locaties onderzoek gedaan. Ook heeft er enige tijd een politiehelikopter boven Nijkerk gevlogen. Voor zover bekend zijn de daders nog niet aangetroffen.

Update

Het blijkt dat er geen sprake is geweest van een overval, maar van een winkeldiefstal. Er is dus geen sprake geweest van geweld naar personen. Er is aangifte gedaan van de diefstal en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.