Datum gisteren Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 26 september 2018

WOENSDAG 05|09

Veel schade bij aanrijding op de A1 bij Terschuur

TERSCHUUR - Op de snelweg A1 tussen Barneveld en Amersfoort is woensdagmiddag een aanrijding gebeurd. Door het ongeval ontstond al snel vertraging. Ook op de andere rijstrook ontstond file door kijkers.

Vanuit de richting van Barneveld naar Amersfoort kwamen iets na 17:00 uur drie auto's met elkaar in botsing. Voor zover bekend raakte niemand bij de aanrijding gewond. Omdat bij het ongeval een militair was betrokken kwam ook de Marechaussee ter plaatse.