Datum vandaag Tijd 19:21:33 Douwencamp Nijkerk 3861LC 93120 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

zaterdag 17 november 2018

DONDERDAG 16|08

Automobilist onder invloed rijdt in gestolen auto

NIJKERK / ERMELO - Afgelopen nacht rond 00.30 uur zagen agenten een personenauto op de Groenestraat in Nijkerk rijden. De bestuurder trok de aandacht door tegen het verkeer in te rijden.

Bij controle bleek dat er gestolen kentekenplaten op het voertuig zaten en dat de auto zelf gestolen was uit Ermelo. Tevens zijn in het voertuig meerdere gestolen kentekenplaten en een gestolen decoupeerzaag aangetroffen.

Het vermoeden bestond dat de bestuurder verdovende middelen had gebruikt. Er werd een speekseltest afgenomen met positief resultaat. Ook was de bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs.

De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.