Datum vandaag Tijd 19:21:33 Douwencamp Nijkerk 3861LC 93120 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

zaterdag 17 november 2018

DONDERDAG 16|08

Mensen bellen brandweer bij hevige rookontwikkeling aan de Barneveldseweg in Nijkerk

NIJKERK - Op donderdag 16 augustus werd de brandweer van Nijkerk gealarmeerd voor een brand aan de Barneveldseweg in Nijkerk. Omdat op dat moment de eerste tankautospuit al bij een melding op het industrieterrein stond werd de tweede Tas gealarmeerd.

Op de Barneveldseweg stond de melder die op een afstand een rookontwikkeling had gezien. De brand bleek niet op de Barneveldseweg te zijn maar achter een woning op de Slichtenhorsterweg. Ter plaatse bleek er een buitenbrand te zijn ontstaan tegen een schuur aan, deze stond weer dichtbij een tweetal woningen. De brandweermensen hadden de brand snel onder controle en konden zo erger voorkomen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.