Datum vandaag Tijd 19:21:33 Douwencamp Nijkerk 3861LC 93120 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

zaterdag 17 november 2018

ZONDAG 12|08

Kinderfiets en winkelwagen met magneet uit de haven van Nijkerk gehaald

De winkelwagen was in de brand gestoken voordat deze in het water was gegooid

NIJKERK - Afgelopen week kwam er bij de politie een tip binnen over de vernielingen van afgelopen tijd. Onder andere in het centrum van Nijkerk. Er zou het een en ander aan goederen in de haven zijn gegooid.

Hierop hebben vandaag twee behulpzame inwoners met een sterke magneet en een drekhaak een Cortina kinderfiets en een winkelwagen eruit gehaald. De winkelwagen was in de brand gestoken voordat deze in het water was gegooid. De fiets stond niet als gestolen gesignaleerd.

Zowel de winkelwagen als de fiets zijn als gevonden goed overgedragen aan de gemeente Nijkerk. Het onderzoek naar de vernielingen wordt vervolgd.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.