Datum gisteren Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 26 september 2018

VRIJDAG 10|08

AED aangetroffen op de Gildenstraat in Nijkerk

NIJKERK - Op zondag 5 augustus 2018 is rond het middaguur een AED aangetroffen op de Gildenstraat in Nijkerk.

Navraag bij de fabrikant heeft niet geleid tot de eigenaar. Graag zou de politie deze AED weer aan de rechtmatige eigenaar overdragen of op de bijbehorende externe locatie terug hangen, zodat er in geval van nood gebruik van kan worden gemaakt.

Kent u of bent u de eigenaar, of mist bij uw weten op één van de externe locaties een AED? Neemt u dan contact op via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2018359206.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.