Datum vandaag Tijd 01:38:33 Hoevelaken 115434 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-142

dinsdag 16 oktober 2018

DINSDAG 31|07

Fietsster gewond bij aanrijding met auto voor Albert Heijn in Nijkerk

NIJKERK - Een oudere vrouw is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Frieswijkstraat in Nijkerk.

Rond de klok van zeven uur vond er een aanrijding plaats bij de op- en afrit naar de Albert Heijn supermarkt. Op dat deel van het fietspad mogen de tweewielers nog in twee richtingen fietsen. Mogelijk heeft de automobilist hierdoor de fietser over het hoofd gezien. De fietsster maakte een flinke smak en raakte gewond. De vrouw is voor verder onderzoek per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De op- en afrit van de Albert Heijn parkeerplaats was een korte tijd geblokkeerd.