Datum vandaag Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 25 september 2018

DINSDAG 10|07

Amersfoortse fotospeciaalzaak wederom getroffen door ramkraak

De betreffende auto blijkt op 2 juli te zijn gestolen in Soest

AMERSFOORT - Aan Het Masker in Amersfoort is in de nacht van maandag 9 juli op dinsdag 10 juli een ramkraak gepleegd op een winkel. Daarbij is gebruik gemaakt van een gestolen auto.

De politie kreeg om 3.15 uur een melding over de zaak. Ter plaatse bleek dat een auto een winkelpui was ingereden. De daders zijn er met buit vandoor gegaan. De betreffende auto blijkt op 2 juli te zijn gestolen in Soest. Inmiddels is door de politie een onderzoek ingesteld.

De recherche komt graag in contact met getuigen. Mogelijk zijn vlak voor de ramkraak of direct daarna personen aan Het Masker gezien. Ook is het mogelijk dat er camerabeelden zijn van de kraak. In die gevallen hoort de politie dat graag. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.