Datum vandaag Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 25 september 2018

VRIJDAG 06|07

Scooterrijder in Scherpenzeel 5x teveel gedronken

SCHERPENZEEL - Vrijdagmorgen 6 juli omstreeks 10.15 uur, werd door de politie op de Walstrolaan in Scherpenzeel een man gecontroleerd in verband met rijden onder invloed van alcohol. De man had net daarvoor een scooter bestuurd.

De man blies een "F" indicatie en op het bureau 1035 ugl (5× de toegestane hoeveelheid alcohol) De man was geen onbekende bij de politie in verband met rijden met alcohol. Het rijbewijs is ingevorderd, scooter inbeslag genomen en proces-verbaal opgemaakt.