Datum vandaag Tijd 15:16:57 Zeedijk Nijkerk 59858 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

vrijdag 20 juli 2018

ZONDAG 01|07

Preview Theater op ’t Zand in het Centrum van Barneveld

De Oogjes van Sesamstraat komen naar Barneveld!

BARNEVELD - Zaterdag 21 juli keert Theater op 't Zand terug in Kootwijk. Benieuwd wat je kunt verwachten? Kom op 14 juli dan naar Barneveld. Wij hebben een exclusieve preview. En niet zomaar eentje. De 'Oogjes' – o.a. bekend van Sesamstraat – maken hun opwachting in ons dorp.

De Oogjes geven verschillende vrolijke, woordloze optredens met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen zij hun kunsten. Van een stoere hond tot een heel kinderkoor, door de vele typetjes vergeet het publiek al snel dat ze naar twee handen kijkt. Niet voor niets hield het poppentheater dagelijks honderdduizenden jonge kijkers aan de buis gekluisterd. Maar ze zijn ook ontzettend leuk voor volwassenen.

De Oogjes spelen tussen 12.30 en 16.30 scènes uit "Hands Up"
Locatie: plein voor de RK kerk aan de Langstraat in Barneveld

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.