Datum vandaag Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 25 september 2018

WOENSDAG 27|06

Loshangende stalen buis in winkelcentrum Emiclaer zorgt voor gevaarlijke situatie

AMERSFOORT - De brandweer is woensdagavond rond twintig uitgerukt naar het Emiclaer Plaza aan het Emiclaerhof. Hier bleek de onderzijde van een reclamedoek te zijn losgekomen waardoor een stalen buis los boven het winkelende publiek bungelde.

De brandweer heeft de buis verwijderd en de reclamedoek opnieuw vastgezet met een binddraad. De buis is achter gelaten bij het management van het winkelcentrum.