Datum vandaag Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 25 september 2018

ZONDAG 24|06

Brandweer wedstrijden ABWC klasse 112 in Garderen

Eerste plaats voor VR-IJsselland Post IJsselmuiden

GARDEREN - De brandweer van Garderen heeft zaterdag brandweer wedstrijden georganiseerd in de klasse 112 van het ABWC.

De ploegen kregen een melding van een ongeval met een hoogwerker. Eenmaal ter plaatse troffen ze een man aan die vanuit een raam gesprongen was en gespietst was op een hekwerk. Een tweede werknemer dreigde hetzelfde te doen. Toen beide mannen gered waren en aan de ambulancedienst overgedragen werden moest een brand in de kelder worden bestreden, ook hier was een slachtoffer die gered moest worden. In de hal troffen ze uiteindelijk het ongeval aan waar een stagier bekneld zat onder een hoogwerker. In het bakje van de hoogwerker zat een paniekerige man die met een ladder gered moest worden. De twee waren bezig met het bevrijden van de man die eerder uit het raam hing.

1. VR-IJsselland Post IJsselmuiden

2. VRU-1 Post Linschoten 2

3. BRW Twente Post Borne

4. VR-Zeeland Polst Thole

5. VNOG Post Zutphen 2

6. VR Zeeland Post Arnemuiden 2

7. BRW Brabant Noord Post Schalk

8. VR-IJsselland Post Hardenberg

9. BR-Limburg Noord Post Stevensweert

10. VRU-1 Post Maartensdijk

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.