Datum 11|11 Tijd 11:29:20 Bremlaan Nijkerk 3862VC 91390 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

woensdag 14 november 2018

DINSDAG 19|06

Politie begeleidt Stichting Opkikker en Wens op Wielen

NIJKERK - Dinsdag 19 juni hebben een aantal politiemotoren 2 limousines begeleid. In de limousines zaten kinderen die gehandicapt of ziek zijn. Zij reden vanaf CenterParcs De Eemhof in Zeewolde richting Nijkerk over de N301 Berencamperweg.

Het is onderdeel van Stichting Opkikker en Wens op Wielen. Zij geven zieke en gehandicapte kindjes een dag in het leven zonder zorgen en pijn. Vanuit Nijkerk kwamen vele hartverwarmende reacties binnen. Mensen kwamen naar buiten en stonden naar de kinderen in de limousines te zwaaien.

Auteur: MitchEmergency
Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.