Datum vandaag Tijd 22:12:05 Wzc De Pol Afdeling Zwaluw Revalidatie Vetkamp Nijkerk 3862JN 66610 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 14 augustus 2018

MAANDAG 28|05

Bad Bloemendal sputtert tegen

Door lekkende en niet goed werkende kleppen ging het bad juist overstromen

NIJKERK - Terwijl het buiten tegen de dertig graden is op maandagmiddag 28 mei gaat het in Bad Bloemendal mis met het water. Het bad dat sinds afgelopen zaterdag niet meer in bedrijf is wordt al deels ontmanteld. De kleppen werden open gezet om het water uit het binnenbad te laten lopen en toen ging het mis. Door lekkende en niet goed werkende kleppen ging het bad juist overstromen.

De gealarmeerde brandweer is via het buitenterrein naar het binnenbad gereden en daar zijn ze mee gaan helpen het bad leeg te pompen. Met een dikke slang en een grote pomp wordt zo 3m2 per minuut uit het bad gehaald.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.