Datum gisteren Tijd 20:26:27 Golden Tulip Hotel Ampt Van Nijkerk N798 - Berencamperweg Nijkerk 3861MC 50885 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-103

woensdag 20 juni 2018

MAANDAG 21|05

Brandjes gesticht bij Bad Bloemendal in Nijkerk

NIJKERK - In het leegstaande Bad Bloemendal in Nijkerk zijn op maandagavond 21 mei diverse brandjes gesticht. Alle vuurhaarden zijn tot nu toe op het buitenterrein van het bad.

Bad Bloemendal is sinds deze week definitief dicht en al jaren is het buitenterrein verwaarloosd en rijp voor de sloop. De opgeroepen brandweer kon niet anders dan constateren dat de pyromaantjes deze keer nog weinig eer van hun werk hebben gehad. Het lijkt er op dat alle vuurtjes vanzelf zijn uitgegaan. De angst is wel dat dit niet de eerste keer zal zijn dat de brandweer uit hoeft te rukken voor deze locatie.