Datum gisteren Tijd 20:26:27 Golden Tulip Hotel Ampt Van Nijkerk N798 - Berencamperweg Nijkerk 3861MC 50885 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-103

woensdag 20 juni 2018

ZONDAG 20|05

Tientallen auto's vernield in Ermelo

ERMELO - Afgelopen nacht zijn er in Ermelo tientallen auto's vernield. Bij veel auto's zijn de spiegels vernield. De schatting is nu dat het om ongeveer vijftig auto's gaat in de buurt van de Cronjestraat, Kanoweg en Sportlaan. De daders van deze grootschalige vernielingen komen vermoedelijk uit Ermelo-zuid of Ermelo-West.

• Heb je in deze buurt iets verdachts gezien afgelopen nacht dat hiermee te maken kan hebben? Bel ons dan via ☎ 0900-8844.
  • Aangifte doen? Dat kan online via deze link.
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.