Datum gisteren Tijd 22:12:56 Gm-inci-01 Br Buiten Doornsteeg Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zaterdag 18 augustus 2018

ZONDAG 20|05

Tientallen auto's vernield in Ermelo

ERMELO - Afgelopen nacht zijn er in Ermelo tientallen auto's vernield. Bij veel auto's zijn de spiegels vernield. De schatting is nu dat het om ongeveer vijftig auto's gaat in de buurt van de Cronjestraat, Kanoweg en Sportlaan. De daders van deze grootschalige vernielingen komen vermoedelijk uit Ermelo-zuid of Ermelo-West.

• Heb je in deze buurt iets verdachts gezien afgelopen nacht dat hiermee te maken kan hebben? Bel ons dan via ☎ 0900-8844.
  • Aangifte doen? Dat kan online via deze link.
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.