Datum gisteren Tijd 20:26:27 Golden Tulip Hotel Ampt Van Nijkerk N798 - Berencamperweg Nijkerk 3861MC 50885 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-103

woensdag 20 juni 2018

WOENSDAG 16|05

Auto aan de Botter in Bunschoten volledig uitgebrand

BUNSCHOTEN - In de nacht van dinsdag op woensdag 16 mei rond 00:20 uur kreeg de brandweer van Bunschoten een melding van een voertuigbrand op de Botter. Bij aankomst bleek het om een uitslaande autobrand te gaan.

De brandweer heeft alles gedaan om verdere uitbereiding te voorkomen maar helaas ging naast de auto ook een scooter in vlammen op.

De carport heeft door de brand veel schade opgelopen. Buurtbewoners waren wakker geworden van knallen tijdens de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend.