Datum gisteren Tijd 21:11:51 Goudenregenlaan Nijkerk 3862GC 85455 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

zondag 21 oktober 2018

DONDERDAG 10|05

Orgelconcert Herman van Vliet in Sionskerk Terschuur

TERSCHUUR - Op zaterdagavond 12 mei is Herman van Vliet te beluisteren tijdens een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur. Tijdens het orgelconcert zal van diverse componisten muziek te beluisteren zijn.

Het programma bevat werken van A. Vivaldi, A. Guilmant, F. Mendelssohn Bartholdy, J. Grison, J.B. Litzau, J.G. Bastiaans, F.Asma en van de concertgever zelf. Het concert wordt afgesloten met een compositie met aansluitend samenzang. Een zorgvuldig samengesteld programma met schitterende composities!

Na afloop van het concert is er zoals gebruikelijk gratis koffie, thee en fris met een koekje en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met de concertgever. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Voor meer informatie: en www.hhgzwartebroek-terschuur.nl

Weet u/je welkom; hopelijk tot ziens! Het concertcomité

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.