Datum gisteren Tijd 22:12:56 Gm-inci-01 Br Buiten Doornsteeg Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zaterdag 18 augustus 2018

DINSDAG 08|05

Rijinstructeurs brengen eerbetoon aan omgekomen rijschoolhouder Henk Reinink in Leusden

Henk Reinink overleed dinsdag bij een ongeval in Bussum

LEUSDEN - Dinsdagochtend 8 mei hebben rijinstructeurs rijschoolhouder Henk Reinink de laatste eer bewezen. De uitvaartdienst werd gehouden bij Crematorium Amersfoort in Leusden. Bij het afscheid hebben de rijinstructeurs een erehaag gevormd.

Henk Reinink overleed dinsdag bij een ongeval in Bussum. Zijn lesauto kwam op een spoorwegovergang in het centrum stil te staan. De 18-jarige leerlinge wist de auto nog op tijd te verlaten. Reinink werd echter gegrepen door de intercity.

Richard zegt: spacer
Henk dit eerbetoon had je verdient.
08-05-18 17:29
Score: 0