Datum gisteren Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 26 september 2018

VRIJDAG 04|05

Marktlui reageren adequaat op ambulancemelding in Nijkerk

NIJKERK - Vrijdagmiddag 4 mei is tijdens de wekelijks markt op het Plein in Nijkerk een man onwel geworden. De mensen van de markt ontfermden zich gelijk over de man en 112 werd gebeld.

Ondertussen is er ruimte gemaakt op de markt voor de ambulance die ondertussen in aantocht was. De ambulance kon op enkele meters van het slachtoffer parkeren zodat er snel hulp geboden kon worden. De onfortuinlijker man is met enige hulp op de brancard geholpen en vervoerd naar het ziekenhuis.