Datum gisteren Tijd 17:03:26 Voorthuizerweg/prinsenweg Nijkerk Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-143

zaterdag 21 juli 2018

MAANDAG 30|04

Regenval oorzaak afgebroken tak in Nijkerk

NIJKERK - De langdurige regenval die van zondag op maandag 30 april is gevallen heeft er voor gezorgd dat een tak afbrak in een boom aan de Beulekamperweg.

De bomen die ondertussen weer vol bladeren zitten zijn een stuk zwaarder dan zonder het bladerdek. Hoogstwaarschijnlijk is dat de oorzaak van het afknappen van de grote tak precies boven de rijbaan van de Beulenkamperweg.

De gewaarschuwde brandweer kon met de nodige mensenkracht de grote tak aan de zijkant van de weg neerleggen zodat het verkeer weer door kon gaan.