Datum gisteren Tijd 21:11:51 Goudenregenlaan Nijkerk 3862GC 85455 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

zondag 21 oktober 2018

MAANDAG 23|04

Oranjesamenzang- en orgelmiddag in de Sionskerk Terschuur

TERSCHUUR - Op vrijdag 27 april is er een samenzang- en orgelmiddag in de Sionskerk in Terschuur.

Houd(t) u en jij van zingen? Dan is deze middag een echte aanrader. Er staan bekende vaderlandse liederen en enkele Psalmen en gezangen op het programma. De omlijsting bestaat uit orgelbewerkingen en -soli van plaatselijke organisten. We sluiten af met het Wilhelmus. De aanvang is om 15.30 uur en het programma duurt tot ongeveer 16.45 uur. Er is een collecte voor bestrijding van de onkosten. Na afloop kunt u nog wat drinken en is er voor iedereen oranjegebak!

Noteer in uw agenda: 27 april om 15.30 uur, Sionskerk, Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Parkeren bij de kerk of op het tegenover gelegen bedrijventerrein De Tolboom. Van harte welkom!

Auteur: Henk Nap
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.