Datum gisteren Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 26 september 2018

ZONDAG 22|04

Scooterrijder gewond bij aanrijding in Nijkerkerveen

Een automobilist reed op de Amersfoortseweg vanuit Nijkerk richting Amersfoort en wilde de Vrouwenweg in rijden. Daarbij werd een scooterrijder over het hoofd gezien

NIJKERKERVEEN - De hulpdiensten zijn zondagmiddag 22 april uitgerukt voor een aanrijding tussen een scooter en een personenauto aan de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen.

De automobilist reed op de Amersfoortseweg vanuit Nijkerk richting Amersfoort en wilde de Vrouwenweg in rijden. Daarbij werd een scooterrijder over het hoofd gezien. Waarna een aanrijding het gevolg was. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel behandeld.