Datum gisteren Tijd 20:26:27 Golden Tulip Hotel Ampt Van Nijkerk N798 - Berencamperweg Nijkerk 3861MC 50885 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-103

woensdag 20 juni 2018

DONDERDAG 19|04

Auto uitgebrand op de A28 bij Leusden

LEUSDEN - Aan het begin van de avond van donderdag 19 april is omstreeks zeven uur brand uitgebroken in het motorcompartiment van een auto tijdens het rijden op de A28 bij Leusden. De bestuurder reed vanaf Amersfoort richting Soesterberg toen er brand ontstond. De bestuurder kon de auto ongedeerd verlaten. Ondanks het snelle in actie komen van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

Tijdens de hulpverlening zijn tijdelijk twee rijstroken afgesloten met als gevolg een file met op het top punt een lengte van circa 3 kilometer.