Datum gisteren Tijd 22:12:56 Gm-inci-01 Br Buiten Doornsteeg Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
zaterdag 18 augustus 2018

WOENSDAG 11|04

Politie controleert extra op toegangswegen in Bunschoten

BUNSCHOTEN - Wie op woensdag 11 april Bunschoten in komt zal het vast zijn opgevallen, op bijna alle toegangswegen richting Bunschoten staat politie.

'Wij doen controle op verdachte voertuigen. De inbraken in Bunschoten zijn de laatste tijd namelijk toegenomen in het dorp. Daarom is er voor vandaag extra personeel ingezet om te controles te doen op de toegangswegen.' 'Wij lopen vaak achter de feiten aan omdat er nog steeds veel mensen zijn die ons niet bellen bij een verdachte situatie. Wij hopen dat mensen vaker naar ons gaan bellen' vertelt een agent die aan het controleren is. Er zijn nog geen resultaten bekend.