Datum gisteren Tijd 20:26:27 Golden Tulip Hotel Ampt Van Nijkerk N798 - Berencamperweg Nijkerk 3861MC 50885 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-103

woensdag 20 juni 2018

WOENSDAG 11|04

Auto met aanhangwagen rijdt fietsster aan

ZEEWOLDE - Op 6 april j.l. vond er omstreeks 07:00 uur op de Sportlaan te Zeewolde een aanrijding plaats tussen een fietser en een roodkleurige bestelauto voorzien van gele bestikkering met hierachter een dubbelassige aanhangwagen.

De minderjarige fietsster stond stil op de Overloop ter hoogte van de Sportlaan toen zij werd aangereden door de aanhangwagen van de rode bestelauto. Het is mogelijk dat de bestuurder van de bestelauto de aanrijding niet opgemerkt heeft. Herkent u zichzelf als bestuurder van de bestelauto of weet u om welk voertuig/bestuurder het gaat, meld u zich dan bij de politie zodat de schade onderling geregeld kan worden.