Datum vandaag Tijd 15:05:20 Ongeval Letsel Amersfoortseweg Nijkerkerveen Eenzijdig Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
donderdag 26 april 2018

DONDERDAG 05|04

Bekende landelijke oplichter actief in Zeewolde

ZEEWOLDE - Een bekende landelijke oplichter is in Zeewolde actief. Hij spreekt mensen aan op straat en zoekt zogenaamd een adres, zegt dat hij net van de beurs komst en dat je voor een spotprijs een pannenset kan kopen, die hij toevallig bij zich heeft in zijn auto.

Deze informatie komt van een slachtoffer in Zeewolde die dit zojuist bij de politie Zeewolde kwam melden.

F.Henebiens zegt: spacer
Dit verkoopverhaal wordt al jaren op grote schaal toegepast met pannensets en messensets. Matige kwaliteit voor teveel geld. Op deze manier wordt de colportage wet omzeilt.
05-04-18 18:09
Score: 0