Datum gisteren Tijd 20:26:27 Golden Tulip Hotel Ampt Van Nijkerk N798 - Berencamperweg Nijkerk 3861MC 50885 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-103

woensdag 20 juni 2018

VRIJDAG 30|03

Alerte inwoner van Scherpenzeel voorkomt inbraak

SCHERPENZEEL - Op woensdag 28 maart 2018 omstreeks 14:50 uur belde een oplettende inwoner van Scherpenzeel over een verdachte situatie naar de politie. Er zou een voertuig met twee mannen erin verdacht stil staan in Scherpenzeel.

Agenten hebben direct poolshoogte genomen waarna bleek dat de twee inzittenden in het verleden diefstallen en inbraken hadden gepleegd. Daar kwam bij dat zij ook nu inbrekerswerktuigen bij zich hadden.

De inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen en die krijgt men niet meer terug. Daarnaast wordt gekeken of deze nog gelinkt kunnen worden aan inbraken in het land. Uiteraard hebben de mannen proces-verbaal gekregen voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuig.

Meldt verdachte situaties via 112. Zo is deze woensdag wellicht een inbraak voorkomen!