Datum vandaag Tijd 15:05:20 Ongeval Letsel Amersfoortseweg Nijkerkerveen Eenzijdig Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
donderdag 26 april 2018

WOENSDAG 28|03

Getuigen gezocht van beroving fietsster

NIJKERK / AMERSFOORT - Op dinsdag 20 maart 2018 heeft in Nijkerk omstreeks 20.30 uur een beroving plaatsgevonden. Een 37-jarige fietsster reed onder de tunnel van de Domstraat door in de richting van de Fliertsteeg (Nijkerk).

Toen zij de tunnel net was gepasseerd kwam een scooter achterop rijden met daarop twee personen. Zij beroofden de fietsster van haar tas. Tijdens de beroving kwam de fietster ten val.

De politie hoopt dat er getuigen zijn van deze beroving en zijn op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de scooter en de twee personen die hierop zaten.

Heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem blijven? U kunt dan bellen met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000.