Datum vandaag Tijd 22:12:05 Wzc De Pol Afdeling Zwaluw Revalidatie Vetkamp Nijkerk 3862JN 66610 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 14 augustus 2018

VRIJDAG 09|03

Ga mee naar het mysterieuze Solse gat

Welke pootafdrukken zijn van het zwijn, welke van het edelhert?
GARDEREN - Gidsen van natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op zaterdag 17 maart mee naar het mysterieuze Solse gat.

Het Solse Gat ligt diep verscholen in de bossen bij Drie. Vele verhalen gaan rond over dit gat. Welk verhaal is echt waar? Ouders met kinderen, opa’s, oma’s, iedereen mag mee op de ontdekkingstocht die begint bij Boshuis Drie en door oude bossen voert naar het Solse Gat. Zomaar midden in het bos een enorm gat. Waar komt dit vandaan? Onderweg zien we oude, dikke bomen, die vele stormen getrotseerd hebben, maar ook bomen, die de laatste storm niet hebben doorstaan. Is er een oorzaak? Op weg naar het heidens gat, zien we sporen van wild. Welke pootafdrukken zijn van het zwijn, welke van het edelhert? Het wordt een ontdekkingstocht voor jong en oud.

Vertrek: 9.30 uur vanaf parkeerterrein de Vetkamp, Stationsweg, Barneveld; om 9.45 uur vanaf kerkelijk centrum Bethabara,  Van den Berglaan 79, Voorthuizen en om 10.00 uur vanaf Boshuis Drie.

Gidsen: Jan van Middendorp en Aart Mulder. Inlichtingen: 06-28261883.

Kosten: € 2 p.p.; IVN-leden, kinderen en -donateurs gratis. We carpoolen zoveel mogelijk. De chauffeurs kunnen een bijdrage in de brandstofkosten vragen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.