Datum vandaag Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
dinsdag 25 september 2018

DINSDAG 06|03

Flinke ravage na aanrijding op de Ambachtsstraat

NIJKERK - Op dinsdagmorgen 6 maart rond de klok van 07.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Ambachtsstraat ter hoogte van de brug over de Arkervaart.

Een automobilist is met zijn voertuig tegen een paal en een verkeerslicht gereden. Behalve politie en ambulance is ook de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. Uiteindelijk kon de bestuurder op eigen kracht zijn auto verlaten en de gereedstaande ambulance inlopen. De auto en het verkeerslicht zijn zwaar beschadigd.