Datum vandaag Tijd 17:37:20 (inci-01) Br Woning (ops Br: Klein) (deel: Zolder) Havikenhof Nijkerk Prio Laag Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)
donderdag 21 juni 2018

DINSDAG 27|02

Auto en vrachtwagen botsen door gladheid op de A28

NIJKERK - Op dinsdag 27 februari is er rond 21:15 uur op de A28, in de richting van Harderwijk, bij Nijkerk een auto tegen een vrachtwagen gebotst.

Na het ongeluk zijn beide partijen de snelweg afgegaan en gestopt op de Patroonstraat in Nijkerk. De automobiliste had wat last van haar nek en is door ambulancepersoneel nagekeken. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

De auto en vrachtwagen raakten aanzienlijk beschadigd. Vermoedelijk gebeurde het ongeval door een glad wegdek. De politie heeft het ongeval afgehandeld.