Datum gisteren Tijd 21:11:51 Goudenregenlaan Nijkerk 3862GC 85455 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

zondag 21 oktober 2018

WOENSDAG 21|02

Inbraak in Ei8ht Food & Drinks

Wie herkent deze jongens?

NIJKERK – in de nacht van dinsdag op woensdag 21 februari heeft een drietal jongemannen ingebroken bij Ei8ht Food & Drinks aan het Plein in Nijkerk. Tussen 02.00 uur en 02.30 uur zijn de jongemannen via de achterkant van het pand binnen gekomen. Een hekwerk aan de achterzijde is doorgeknipt waarna de inbrekers met een koevoet de achterdeur hebben open gebroken. Vervolgens zijn ze het pand binnengegaan en op zoek gegaan naar waardevolle spullen. Na een korte zoektocht bleek er niet veel te halen en hebben ze uit frustratie vernielingen aangericht.

Nadat het alarm in werking was getreden hebben ze snel weer het pand verlaten. De vele camera’s in en om het pand hebben de inbraak goed vastgelegd en daarmee is de politie nu het onderzoek gestart.