Datum gisteren Tijd 22:38:23 Van Den Steen Van Ommerenstraat Nijkerk 3861AV 42704 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 23 mei 2018

WOENSDAG 14|02

Gewonden bij frontale aanrijding op de Barneveldseweg

Toevallig passerende brandweermannen hebben het verkeer ter plaatse geregeld

NIJKERK - Woensdag 14 februari omstreeks 17.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de t-splitsing Barneveldseweg/Peerweg in Nijkerk.

Een automobilist die vanuit de Peerweg de Barneveldseweg wilde oprijden heeft daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd gezien. Gevolg was een frontale aanrijding waarbij beide auto's total loss zijn geraakt. De wagens zijn beide op het naastgelegen fietspad tot stilstand gekomen waarbij een van de voertuigen ook nog half in een tuin stond.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om de gewonden bij te staan. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Toevallig passerende brandweermannen hebben het verkeer ter plaatse geregeld. In beide richtingen is een lange file ontstaan.