Datum vandaag Tijd 01:38:33 Hoevelaken 115434 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-142

dinsdag 16 oktober 2018

VRIJDAG 09|02

Eieren tegen raam hoogbejaarde bewoner Campenbuurt

NIJKERK - De wijkagent kreeg meerdere meldingen binnen van eieren gooien tegen ramen van woningen. Dit is gisteravond, donderdag 8 februari 2018 rond een uur of 21:00 uur in ieder geval in de Campenbuurt en in de omgeving Tuinstraat in Nijkerk gebeurd.

In eerste instantie zal je denken dat het vrij onschuldige kattenkwaad is maar doe dit AUB niet! Naast de kans op een stevige boete voor baldadigheid jaag je hiermee de bewoners de stuipen op het lijf. Een hoogbejaarde bewoner moest in deze vrieskou het raam lappen.