Datum vandaag Tijd 15:05:20 Ongeval Letsel Amersfoortseweg Nijkerkerveen Eenzijdig Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
donderdag 26 april 2018

WOENSDAG 07|02

File op A28 tussen Amersfoort en Nijkerk door kettingbotsing

NIJKERK - Woensdagmiddag 7 februari heeft een kettingbotsing met vier auto's plaatsgevonden op de A28 vanaf Amersfoort richting Zwolle net voorbij de viaduct van de Bunschoterweg (N806) bij Nijkerk.

De botsing vond plaats op de meest linker rijstrook met als gevolg een file met een lengte heeft van ruim 10 kilometer. Geen van de betrokken personen raakte gewond maar enkele van de betrokken voertuigen raakten wel fors beschadigd. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om deze voertuigen af te voeren.