Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

WOENSDAG 07|02

Resten van drugslab aangetroffen in pand Hooglanderveen

Eén persoon is aangehouden

HOOGLANDERVEEN - Op woensdag 7 februari is er aan de Achterhoekerweg in Hooglanderveen een mogelijk drugslab aangetroffen. De brandweer heeft metingen verricht. Het betreft een vrijstaande schuur in landelijk gebied.

De politie ontdekte de resten van een drugslab na een melding van een verdachte situatie. De brandweer heeft onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van giftige stoffen maar heeft het gebouw vrijgegeven. De politie doet nu onderzoek. De politie heeft één persoon aangehouden. Politiewoordvoerder Martin de Wit verteld dat het nog niet duidelijk is wat de rol van deze persoon is.