Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

ZONDAG 04|02

21-jarige Barnevelder ernstig gewond bij eenzijdig ongeval op de Barneveldseweg

NIJKERK – In de nacht van zaterdag op zondag 4 februari is op de Barneveldseweg tussen Nijkerk en Barneveld een auto tegen een boom gebotst. Hulpdiensten waaronder brandweer en een traumahelikopter zijn met spoed naar Nijkerk gekomen. De bestuurder een 21-jarige Barnevelder van de wagen is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Utrecht. Hij ligt daar in zorgwekkende toestand. Dat meldt korfbalclub ODIK in Barneveld, waar hij trainer is en in het tweede team speelt.

De Barneveldseweg is lange tijd afgesloten geweest in beide richtingen voor onderzoek. De politie onderzoekt of er sprake is van alcoholgebruik bij de automobilist.

Video's