Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

VRIJDAG 05|01

Politie forceert voordeur van gevallen bejaarde bewoner

AMERSFOORT - Politie en ambulancedienst kregen een melding binnen van een buurtbewoner dat een bejaarde inwoner uit Amersfoort die in zijn woning zou zijn gevallen en de deur niet meer kon openen.

Ter plaatse werd door agenten gepoogd de deur te openen op normale wijze, maar helaas lukte dit niet. Omdat er geen sleutel beschikbaar was, besloten de bonk te gebruiken. Gelukkig wisten de agenten hiermee de deur te forceren en werd de bewoner liggend naast het toilet aangetroffen. De man gaf aan dat hij daar al sinds dinsdag zou liggen.

De man werd door het ambulance-personeel onderzocht, maar hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

Bent u begaan met uw buurt en houdt u een oogje in het zeil bij uw oudere buurtgenoten?