Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

DONDERDAG 04|01

Inbraak in woning aan de Jan Steenstraat

Het slot van de achterdeur werd geforceerd en de woning werd doorzocht

VOORTHUIZEN - Tussen 1 januari en 4 januari 11:30 uur is er ingebroken in een woning aan de Jan Steenstraat in Voorthuizen. Het slot van de achterdeur werd geforceerd en de woning werd doorzocht. Onbekend is nog wat er gestolen werd.

Heeft u iets gehoord of gezien? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.