Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

DINSDAG 02|01

Ruim 1500 bezoekers feestend het nieuwe jaar in bij New Years Party Barneveld

BARNEVELD - Ruim 1500 bezoekers van de New Years Party Barneveld gingen feestend het nieuwe jaar in. Het nieuwjaarsfeest in de Veluwehal in Barneveld was compleet uitverkocht.

Het was een supergezellig feest dat zonder noemenswaardige incidenten is verlopen. Voor de hoofdact koos de organisatie met het 'Feestteam' voor een relatief grote naam in de 'party-scene'. De organisatie zette een pendelbus in, voor bezoekers uit Kootwijkerbroek, Stroe en Voorthuizen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.