Datum vandaag Tijd 09:46:21 (inci-02) Oms Br O8299 App. Complex Zilverstaete Vetkamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 21 juni 2018

MAANDAG 01|01

Fietser ernstig gewond bij val op de Rondweg Noord

AMERSFOORT - Zondag 31 december raakte een fietser ernstig gewond nadat hij vermoedelijk tegen de stoeprand fietste en ten val kwam.

Rond 17.25 uur zagen getuigen op de Rondweg Noord een fietser voorbij komen. Even verderop zagen ze hem op de grond liggen en schakelden de hulpdiensten in. De man, 70 jaar uit Amersfoort, was niet aanspreekbaar en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk raakte de man, nadat hij uit het tunneltje kwam, in de bocht de stoeprand en raakte vervolgens een lantaarnpaal waardoor hij ten val kwam.