Datum gisteren Tijd 17:14:04 Gm-inci-01 Hv Reanimatie Gildenstraat Nijkerk 071171 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 26 september 2018

DINSDAG 05|12

Treinbrand veroorzaakt grote vertraging

Passagiers roken een brandlucht waarop de machinist de trein liet stoppen

NIJKERK – Dinsdag 5 december is de intercity van Zwolle naar Amersfoort noodgedwongen gestopt in Nijkerk. Passagiers roken een brandlucht waarop de machinist de trein liet stoppen. Na inspectie van de achterste wagon bleek er inderdaad brand te zijn geweest. Een transformator had vlam gevat en daardoor is een groot deel om de transformator heen verbrand en gesmolten.

Passagiers zijn veelal met bussen vervoerd naar hun bestemming. Rond 13.30 uur heeft de trein het station van Nijkerk weer verlaten en kon langzaam aan de dienstregeling worde hervat.

Video's