Datum vandaag Tijd 15:12:41 Oranjelaan C Nijkerk Gld 3862CX 99349 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

maandag 11 december 2017

VRIJDAG 01|12

Auto vliegt uit de bocht op de Blokhuizersteeg

NIJKERK - Donderdagavond is er op de Blokhuizersteeg in Nijkerk een automobilist uit de bocht gevlogen en tegen een boom beland.

Het ongeluk gebeurde rond 23:00 toen de auto door waarschijnlijk de gladheid uit de bocht was gevlogen en tegen een boom belande dwars over een oprit van een huis.

De bestuurder werd korte tijd in de ambulance behandeld waarna hij met spoed werd vervoerd naar het UMC in Utrecht.

De politie heeft de auto afgezet met lint zodat het voertuig morgen geborgen kan worden in verband met de mist en de donkere weg.

Video's