Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:34:40 P Gm-inci-02 Dv Aan Instanties Hoevelakense Boslaan Hoevelaken 071231 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
vrijdag 16 november 2018

DONDERDAG 23|11

AED stichting Nijkerk Hoevelaken wil de gemeente Hartveilig maken

AED Stichting Nijkerk Hoevelaken is naast uw gevoel voor samenhorigheid, voor haar financiële middelen volledig afhankelijk van donaties en sponsoring

NIJKERK - AED stichting Nijkerk Hoevelaken is 20 oktober 2017 opgericht om met U, de gemeente Nijkerk en Hoevelaken Hartveilig te maken. Dit volgens het concept van de Hartstichting.

Het betekent dat wij in onze gemeente mensen met een plotselinge hartstilstand effectiever kunnen helpen totdat de hulpdiensten arriveren.

 

Op strategische plaatsen worden er AED"s (Automatische Externe Defibrillator) geplaatst. Verder doen wij een beroep op gecertificeerde burgerhulpverleners of leiden deze zelf op.

 

De "AED Stichting Nijkerk-Hoevelaken" heeft als doel het opzetten en beheren van een dekkend netwerk van AED apparaten voor de woonkernen Nijkerk en Hoevelaken en het opleiden van inwoners als burgerhulpverlener.

 

AED Stichting Nijkerk Hoevelaken is naast uw gevoel voor samenhorigheid, voor haar financiële middelen volledig afhankelijk van donaties en sponsoring.

 

Kijk voor meer info op www.aedstichtingnijkerkhoevelaken.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie