Datum vandaag Tijd 02:51:22 Flat Duifhuis Kroonduif Duifhuis :01 Nijkerk 3862JK 94425 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

zaterdag 25 november 2017

MAANDAG 11|09

HIP voor de kleine KNIP

De opbrengst van de kledingbeurs gaat elke keer naar goede doelen

EDE - Voor de 7e keer wordt de HIP voor de kleine KNIP georganiseerd, een tweede hands kledingbeurs voor ladies, kids & baby's. Op zaterdag 7 oktober ben je van 9.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in de Goede Herderkerk aan de Ganzeweide 17 in Ede.

Als extraatje, gewoon omdat het leuk is, verloten we twee handverzorgingspakketjes en een "live manicure" door Janneke van "Janneke's Manicure" onder de aanwezige bezoekers. Rond 10.30 uur zal de trekking zijn van deze gratis verloting.

De opbrengst van de kledingbeurs gaat elke keer naar goede doelen, dit keer naar International Justice Mission, een organisatie die strijdt tegen slavernij en kinderarbeid (www.ijmnl.org) en Stichting In de Ruimte, die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking (www.stinderuimte.nl).

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.